EFTER AFTALE | ONLINE ELLER HOS DELTAGERNE

WORKSHOP: PARTNERSKABER - FORBEREDELSE OG MODNING

1-dags workshop, der skal og klargøre organisationen til at indgå i kommercielle partnerskaber med 3. parts organisationer
Man kan ikke længere tilmelde sig
WORKSHOP: PARTNERSKABER - FORBEREDELSE OG MODNING

Tid og sted

EFTER AFTALE
ONLINE ELLER HOS DELTAGERNE

Om arrangementet

Kulturorganisationer verden over er begyndt at drage økonomisk og marketingsmæssig fordel af ligeværdige partnerskabs aftaler.

Mens man i længere tid har talt om kulturens "guld" har det i praksis ofte vist sig at være en svær overskuelig proces. Udover at formulere ens "værdi" i form af organisationen, bygningerne eller arkiverne, skal man også tage stilling til det juridiske, kontraktuelle og finansielle.

Workshoppen er tiltænkt kulturorganisationer, der ønsker eller lige har påbegyndt rejsen mod skabelsen og forankringen af en bæredygtig brand partnerskabsaftale.

I løbet af workshoppen gennemgår vi alle forhold, som tilsammen udmøntes i en professionel kommerciel aftale, der tilgodeser organisationens kulturelle integritet. Da workshoppen har en holistisk tilgang til, hvordan løsninger identificeres, tages i brug og forankres i organisationen, er det særligt velegnet til en bred deltagerkreds fra marketing, kommunikation, ledelse og økonomi.

Workshoppen kan afholdes hos den enkelte kulturorganisation eller kultursammenslutning, online, eller BARC Scandinavia kan - mod merbetaling - stille lokaler, forplejning m.v. til rådighed.

LÆS MERE OM WORKSHOPPEN OG EKSEMPEL PÅ WORKSHOP-DESIGN HER

Bemærk: Selve workshoppen strækker sig over én dag, men der skal fra tovholder/projektgruppes side afsættes én yderligere dag til formøder/forberedelse ligesom vi anbefaler at der er afsat en dag til afrunding/opsamling.

Kontakt os for mere information og udarbejdelse af tilbud tilpasset jeres konkrete behov.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Workshop
  34,995 kr
  +8,748.75 kr MOMS
  34,995 kr
  +8,748.75 kr MOMS
  0
  0 kr
 • Workshop - medlemmer af BARC
  27,995 kr
  +6,998.75 kr MOMS
  27,995 kr
  +6,998.75 kr MOMS
  0
  0 kr
Total0 kr

Vil du dele med en kollega?