top of page

BARC [hacks]: Byd de unge velkommen i beslutningsprocessen

Kløften mellem de ældre og yngre generationer har aldrig været større og mange virksomheder og organisationer har et stort, uforløst potentiale i at byde dem indenfor døren. Ønsker du at navigere i en verden hvor trends opstår og forsvinder hurtigere end mange kan følge med, er unge et essentielt redskab i at holde dig og din organisation aktuel. Sådan lyder påstanden i hvert fald fra Wednesday Club, som vi inviterede til at fortælle om, hvordan man kan arbejde med ungeinddragelse og ungerelevans.


Wednesday Club er en ung, kreativ virksomhed, der arbejder for at få flere unge til bordet når det handler om fremtidens kommunikation. Det gør de blandt andet med egne ungepaneler fra hele landet, ligesom de altid har unge integreret i egne kreative processer, fra start til slut.


Er du nysgerrig på hvorfor det kan være svært at komme i kontakt med unge? Vil du inspireres til at gå i dialog med unge samt høre om de positive effekter, det kan have for din organisation? Så giver Wednesday Club dig indblik i deres metoder i dette [hack].


Hent slides fra webinaret her:

2023-03 - BARC [hacks] - Byd de unge velkommen i beslutningsprocessen - Wednesday Club
.pdf
Download PDF • 59.13MB


Comments


Ressourcer for medlemmer

bottom of page