top of page

BARC [hacks]: Online billetsalg - udfordringer og muligheder - Katie Moffat, Substrakt

At kunne sælge billetter online er mere og mere afgørende for kulturinstitutioner - og mere og mere efterspurgt hos besøgende. Desværre er mange online booking-processer besværlige med forvirrende brugerflader og mangel på intuivitet. Det kan skabe frustration hos kunden og i værste fald føre til frafald i processen.

I denne [hack] fortæller Katie Moffat, Head of Sector Engagement hos Substrakt om de mest almindelige udfordringer ved online billet-salg, og præsenterer mulige løsningsforslag og forbedringer til processen, således at der kan skabes en mere intuitiv og brugervenlig købsoplevelse - hvilket i sidste ende styrker konveteringen og salget.


Substrakt er et digitalt bureau med speciale i kunst- og kultursektoren, som arbejder med kulturinstitutioner på tværs af U.K., Europa og Nordamerika. Substraks hjælper institutioner med at levere meningsfulde digitale oplevelser til publikum verden over, ud fra en ambition om, at alle skal have muligheden for at opleve og nyde kunst og kultur via bruger-centrerede, tilgængelige website og digitale produkter. Du kan se eksempler på Substraks arbejde her.

Relaterede indlæg

Se alle

BARC [hacks]: Reklameanalysen 2023

Annonceringsmulighederne er talrige, kortsigtet vækst stresser dagsordenen, og den reklamekritiske forbruger stiller større krav til medier og brands end nogensinde før. Vi befinder os i en jungle af

Ressourcer for medlemmer

bottom of page