top of page

Kultur styrker konkurrenceevnen

Vi skaber værdi på flere bundlinjer.
Se nogle af vores cases her:

Vores position mellem virksomheder og kultur

Kultur har værdi i sig selv - det er for os indiskutabelt. Men ligesom kunst og kultur kan mindske ensomhed og fremme empati, kan kunst og kultur også styrke konkurrenceevnen for virksomheder på en lang række målbare områder.

Kunst- og kultursektoren distribuerer autentisk indhold i global forbundethed - direkte anvendeligt i marketing og kommunikation. Kunst og kultur gør virksomheder i stand til at deltage i en nuanceret samtale om formål, relevans og omdømme. Kunst og kultur skaber trivsel og tiltrækker og fastholder medarbejdere. Kunst og kultur giver virksomheder platforme i lokale fællesskaber.

Derfor arbejder vi metodisk og målorienteret for øget samarbejde mellem kultur og erhverv.  

I BARC er vi vant til at arbejde på tværs af kunstnere og kulturbrancher for at skabe værdi for virksomheder indenfor fire hovedområder, som vist herunder.

 

Vores strategier bunder i +20 års erfaring i arbejdet med kunstnere, influenter, formidlere, medier og kulturinstitutioner - med afsæt i indhold og processer. Vi tænker i økosystemer og communities og samler interessenter omkring spændende samtaler for at skabe oplevet relevans i alle aspekter af et ligeværdigt, frugtbart partnerskab.

 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan bidrage med kulturel strategi og skabe værdi for jeres virksomhed på et af vores fire fokusområder - eller med virksomheds-kultur i centrum for alle fire.

Marketing

Purpose

Content

Influencers

Channels

People & Culture

Benefits

Mental health

Int. reputation

Decoration

Product

Innovation

Skills

Differentiation

Future scenarios

Public Affairs

Social impact

Culture as health

Democracy

Authentication

Vi har etableret partnerskaber og skabt indhold sammen med

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

...og få relevante nyheder og inspiration fra partnerskabernes verden direkte i din indbakke ca hver tredje måned.

bottom of page